Запис на тест драйв

Запис на сервіс

Розрахунок кредиту

Новини

Chery Tiggo 7 Pro. Вже незабаром.

Опубликовано 21 января, 2021 в 5:40 пп

Chery Tiggo 7 Pro

Chery Tiggo 7 Pro — це саме той автомобіль, який так чекали фанати бренду в Україні.

Chery Tiggo 7 Pro — це саме той автомобіль, який так чекали фанати бренду в Україні. Він отримав дійсно стильний і сучасний дизайн, з виразними лініями та впізнаваними елементами екстер’єру. А головне — це те який автомобіль всередині. Інтр’єр отримав значні оновлення та насичений сучасними системами та різноманітними «фішками». Дивіться самі!

Tiggo 7 pro view

Екстер’єр

Tiggo 7 pro side

Матричні LED фари

Tiggo 7 pro front

Цікава бічна лінія

Вражаючий панорамний дах

Задні ліхтарі з унікальним малюнком

Технічні особливості

1.5L TCI легкий і ефективний цільноалюміневий бензиновий двигун

Tiggo 7 Pro  комплектується сучасним бензиновим силовим агрегатом об’ємом 1.5 літра. Бензиновий турбо двигун, з системою зміни фаз газорозподілу (VVT), DOHC, та електронним управлінням послідовним вприском. Вертикальний, рядний 4-тактний, 4-циліндровий

Система змін фаз газорозподілу, яка забезпечує регулювання фаз впускання і випуску «на ходу», що покращує характеристики потужності і крутного моменту відповідно до навантаження і режиму роботи двигуна. Це дозволяє поліпшити показники потужності і паливної ефективності двигуна у всіх допустимих швидкісних діапазонах разом зі зниженням рівня викидів шкідливих газів.

Підвіска

Новий 7 Pro оснащується передньою незалежною підвіскою McPherson і задньою незалежною багатоважільною підвіскою, що підвищує надійність всієї конструкції і суттєво знижує відчутність дороги, забезпечуючи комфортну їзду.

Коробка перемикання передач CVT25

CVT25 це сучасна КПП, з максимальним крутним моментом що становить 280 Н·м. Сталевий ремінь BOSCH покращує ефективність процесу перемикання передач до 92,5% та економить до 7% пального.